Kleding

Weer of geen weer, het is altijd kampeerweer. Maar daar kun je je ook tegen kleden natuurlijk. Speciaal hiervoor hebben wij een ruime selectie jassen & softshells van Kjelvik en Isabella.

Kjelvik is een Scandinavisch kledingmerk, welke bij de ontwikkeling van jassen en softshells rekening houdt met de strenge Scandinavische winters en de milde zomers. Hierbij zijn wind-, waterbestendigheid en luchtdoorlatendheid belangrijke aspecten. Modern design en hoogwaardige materialen, waarbij comfort voorop staat.

Isabella heeft een nieuwe Outdoorlife kledinglijn; comfortabele jassen en vesten voor op de camping en diverse outdoor activiteiten. De Outdoorlife kledinglijn is voorzien van hetzelfde DNA als alle Isabella producten en kenmerkt zich door de kwaliteit, design en functionaliteit van topklasse. De Outdoorlife Isabella kledinglijn bestaat uit een jacket, trendy bodywarmer, regenpak, comfort fleece vest, unieke poncho, retro regenjack en een Noors vest. Exclusief verkrijgbaar bij een select aantal Isabella dealers.