Nieuws

NCC Kampeerfestival 2019

Bezoek onze jaarlijkse huisshow, het NCC Kampeerfestival 2019 van 17 t/m 27 januari met talloze shop en caravan aanbiedingen. Een groot aanbod uit nieuwe Hobby, Fendt en Dethleffs caravans, maar ook meer dan 60 scherp geprijsde occasions. Vele voortenten en luifels van de merken Isabella, Ventura, Unico, Goldcamp & Doréma. Een aparte hal met accessoires, zoals movers van de merken Reich, Enduro, Truma, airco's van Dometic en Truma, satelietsystemen van Travelvision, Megasat, etc, BBA Techniek, Rijpma Banden, Emergo Plus, Hake-matrassen, meubilair oa van Westfield, Isabella, Travellife en Defa, kleding van Kjelvik en Isabella, diverse camping-stands, etc etc.

Kortom alles wat op kampeergebied voor de caravan te verkrijgen is, en dat alles onder het genot van een hapje en drankje, met in de weekenden live muziek. Tijdens het festival gelden vele aantrekkelijke aanbiedingen, bij een nieuwe Hobby, Fendt of Dethleffs een korting tot € 5000,-, op voortenten/luifels diverse kortingen, op overjarige voortenten tot 40%, en vele shopartikelen met een korting tot 50%. Beide zaterdagen en zondagen (!) geopend van 10:00 tot 17:00. Kijk voor alle openingstijden op www.ncc-marum.nl/openingstijden.

Klanten van NCC hebben een gouden ticket ontvangen, met daarop een persoonlijke code. Deze kunt u tijdens onze show proberen op de NCC Kluis, en maak kans op diverse mooie prijzen. De hoofdprijs is een vol-automatische mover. Tevens worden er prijzen verloot onder degenen die geweest zijn, en hun code hebben ingevoerd/ingeleverd. Vergeet aldus niet uw gouden ticket mee te nemen, graag tot ziens.

Team NCC

Deel deze pagina