Over Ons

Het Noorder Caravan Centrum is opgericht in 1970 en is in de loop der jaren uitgegroeid tot wat wij nu zijn: een klantgerichte onderneming waar wij met 15 medewerkers voor u klaar staan. Dit jaar vieren wij ons 50-jarig bestaan!

Het bedrijf is gevestigd op 17.000 m2, waarvan ca 4.000 m2 bebouwd is. We zijn al sinds de beginjaren 80 Hobby dealer. Fendt is er in 1999 bijgekomen en met de aanvulling van Dethleffs in 2005, hebben wij de topmerken van de Nederlandse markt in huis. U kunt bij ons de nieuwste modellen bekijken in onze showroom, waar wij u altijd graag ontvangen onder het genot van een kop koffie. 

In 2008 is de winkel behoorlijk vergroot om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen. Hier vindt u een uitgebreid assortiment caravan- en campingartikelen. Wij zijn aangesloten bij de Viva Kamperen, zodat u alle artikelen uit het jaarlijkse magazine ook bij ons in de aanbieding kunt vinden. 

Door de toenemende vraag naar onderhoud en het repareren van de schades is ook de werkplaats uitgebreid met nieuwe medewerkers en materialen. Er zijn liefst 4 nieuwe hefbruggen bijgekomen en een remmen testbank.

Verder kunt u bij ons terecht voor stalling, verhuur, bemiddeling of inkoop. Kortom: voor alles op het gebied van 'caravaning' kunt u bij ons terecht.

Als ingespeeld team proberen wij uw kampeervakantie zo goed mogelijk voor te bereiden. Door u te assisteren bij de aanschaf van een caravan en door uw caravan zo goed mogelijk te onderhouden. Kom gerust langs en ervaar het zelf!

Deel deze pagina