Viva Kamperen

Viva Kamperen is het nationale en toonaangevende platform voor caravans, campers, en aanverwante producten en diensten. Viva Kamperen is een overkoepelend orgaan van negentien grote caravan- en camperbedrijven. Wij verkopen en verhuren caravans, campers en aanverwante kampeerbenodigdheden.

Viva Kamperen – Samenwerking in dienst van kamperend Nederland

De gedachte achter het samenwerkingsverband Viva Kamperen – negentien kampeerbedrijven met caravans, campers, tenten en accessoires – laat zich samenvatten in twee woorden: ‘samen sterk’.

Deskundig advies

Samen vormen wij een landelijk platform van caravan- en camperprofessionals. Wij zijn eigentijds door onze fysieke winkels in combinatie met een online kampeershop en blijven continu vernieuwen. Zo beantwoorden we te allen tijde uw behoeften als kampeerder.

Bekijk ons magazine

Het laatste nummer van Viva Kamperen, het magazine van de samenwerkende caravan- en kampeerautobedrijven die zich volledig richten op uw vakantie plezier, is te verkrijgen bij uw Viva Kamperen specialist of online te lezen.

Service en garantie

Wij bieden kamperend Nederland een landelijk netwerk van kundige professionals met een uitgebreide BOVAG Garantie, een erkende werkplaats en gecertificeerde monteurs. Zo kunnen we u informeren over een aan te schaffen caravan of camper, maar u kunt ook bij ons terecht voor uw onderhoud en/of reparaties.

Met plezier op vakantie

Of u nu houdt van avontuur of rust, Viva Kamperen stuurt iedere kampeerliefhebber vol goede ideeën, goed voorbereid en met plezier op vakantie. Zowel binnen onze rijke online omgeving, als in ons brede netwerk van showrooms gaan beleving, deskundig advies en plezier hand in hand.

Deel deze pagina